Oscar Pluimer

Jahae Oscar 6115

Oscar Pluimer verleent bij JahaeRaymakers rechtsbijstand aan bedrijven, leidinggevenden en andere natuurlijke personen in alle facetten van het (financieel-economische en fiscale) sanctierecht.

Oscar heeft in 2014 de master Nederlands recht, specialisatie strafrecht, cum laude behaald aan de Universiteit Utrecht. Daar is zijn fascinatie voor het zogenoemde bijzonder strafrecht ontstaan. Gedurende zijn studie heeft hij tevens het Excellent Master Tracé gevolgd, een multidisciplinair honoursprogramma waarin de nadruk ligt op academische en wetenschappelijk verdieping. Als stagiair heeft hij praktijkervaring opgedaan bij het Openbaar Ministerie, de rechterlijke macht (als buitengriffier) en diverse gerenommeerde advocatenkantoren.

Na afronding van zijn studie is Oscar nagenoeg twee jaar als docent en onderzoeker verbonden geweest aan het Willem Pompe Instituut voor Strafrechtswetenschappen van de Universiteit Utrecht. Vanuit die hoedanigheid heeft hij (onder meer) enkele publicaties geschreven op het terrein van het straf(proces)recht. Voordat hij onderdeel uitmaakte van het team van JahaeRaymakers, was hij werkzaam als juridisch medewerker bij een ander strafrechtkantoor.

Sinds augustus 2017 is Oscar verbonden aan JahaeRaymakers.

Oscar Pluimer
pluimer@jahae.nl
T +31 625 64 12 17
Linkendin_Jahae_Icon V-Card_Jahae_Icon

  • Universiteit Utrecht