Joyce Verhaert genomineerd voor Legal Woman Upcoming Talent 2016

Onze kantoorgenote Joyce Verhaert is één van de vrouwelijke juristen die is genomineerd voor de titel ‘Legal Woman Upcoming Talent 2016’.

2014-11-13_Legal_Women_02Criteria voor nominatie zijn onder meer: talent, bijzondere prestaties, leiderschap, visie, zakelijke en maatschappelijke invloed/betrokkenheid en het leveren van een belangrijke of bijzondere bijdrage aan de juridische wereld.

Vanaf woensdag 9 november tot 30 november kan er op de genomineerden worden gestemd via de website www.legalwomen.nl. De 3 genomineerden die het meeste aantal stemmen genereren zullen op 14 december met een korte pitch strijden om de titel Legal Woman, Upcoming Talent 2016, waarna de jury de winnares kiest.

De jury bestaat dit jaar uit Hanneke Dorsman (General Counsel ABN AMRO, Legal Woman of The Year, 2012),  Machteld Claessens (Associate Administrative Law and Education Law Specialist Stibbe en winnares van de verkiezing Legal Woman, Upcoming Talent 2015) en Jean Schreurs (Chief Corporate Counsel & SVP at NXP Semiconductors en Bestuurslid Nederlands Genootschap voor Bedrijfsjuristen).

Vindt u deze nominatie ook zo terecht als wij, stem dan ook op Joyce: http://www.legalwomen.nl/nominees2016_talent.php